Російський репер наклав на себе руки через мобілізацію

Музиканту було всього 27 років
фото з відкритих джерел

Музикант опублікував відеозвернення, в якому заявив, що не хоче бути мобілізованим

Російські ЗМІ пишуть, що в Краснодарі через мобілізацію наклав на себе руки репер Walkie T. Причиною смерті Івана Петуніна стала мобілізація в Росії, а також нездатність молодого чоловіка вбивати.

Молодий музикант опублікував відеозвернення, в якому заявив, що не хоче бути мобілізованим: «На свою душу гріх вбивства я брати не можу і не хочу. Я не готовий вбивати за які б то не було ідеали. Для мене вбити людину – на війні або просто так – це те, чого я зробити не можу. Я не маю права взяти в руки автомат і стріляти по людях».

Він додав, що у нього є відстрочка від мобілізації, тому що він лежав у психоневрологічному диспансері. «Але мені здається, що найближчими днями мобілізація часткова перетвориться на мобілізацію повну», – сказав він. Хлопець, якому було всього 27 років, попросив вибачення у всіх, хто його любить і дав зрозуміти, що не хоче вмирати від рук людей, «на яких вони напали». Музикант викинувся з вікна багатоповерхівки.

Варто зазначити, що в день смерті Івана вийшов його новий альбом під назвою Walk Out Boy 3, що включає 16 композицій. Усього виконавець випустив понад 100 пісень. «Мені було дуже боляче знаходитись у цьому світі всі ці сім місяців, які відбувається війна»  – сказав Іван Петунін у своєму останньому зверненні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: