Режисер Олесь Санін повідомив, що на фронті загинув наречений його дочки

Санін: Кріс був похований в Україні, країні, яку він любив і де знайшов своє кохання
фото з відкритих джерел

Американцю Крістоферу Джеймсу Кемпбеллу було всього 27 років

Режисер Олесь Санін на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що на фронті загинув наречений його доньки Іванни, американець Крістофер Джеймс Кемпбелл.

«Дякую всім, хто вшанував сьогодні памʼять члена моєї родини, нареченого моєї дочки Іванни – Крістофера Джеймса Кемпбелла. Дякую за вашу глибоку скорботу та вшанування його пам'яті. Крісові було 27 років, загинув у бою 6 квітня 2023 року в Бахмуті, захищаючи Україн», – написав Олесь Санін.

За словами Саніна, Кріс був ветераном з великим досвідом військової служби, прослужив п'ять років в Іраку та Кувейті. З початком бойових дій в Україні, він став на захист країни та воював проти російських окупантів спочатку в складі спецпідрозділу «Азов», а потім продовжив свою службу в Іноземному легіоні.

«Його досвід та відданість справі були безцінними для побратимів, – продовжив режисер. – Окрім служби в армії, Кріс також долучився до волонтерського руху в Україні. Він був членом «Вільних», допомагав та ділився досвідом. Кріс був відомий своєю хоробрістю, рішучістю, непохитними принципами і цінностями, а головне – він мав добре серце. За його останнім бажанням, Кріс був похований в Україні, країні, яку він любив і де знайшов своє кохання, за яку віддав своє життя. Вічна Слава Герою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: