Путіністка Сташенко визвірилася на українських акторів

Сташенко поплатилася через свою недалекоглядну позицію
фото з відкритих джерел

Патріотів України зірка назвала «каліками на мізки»

Російська акторка Оксана Сташенко, яка відома завдяки серіалу «Повернення Мухтара», поскаржилася, що українські колеги помстилися їй за відвертий «путінізм». Вона звинуватила українців у тому, що втратила сон через «злитий» у мережу номер телефону та наївно розмріялася про перемогу Росії в війні.

Російські пропагандисти передали слова актриси, яка патріотів України назвала «каліками на мізки».

Сташенко бунтувала, бо зіткнулась з людьми, які не підтримали відвертий геноцид свого народу. Артистка, яка свого часу працювала в Україні, дорікнула колегам, які мають проукраїнську позицію.

За свої недалекоглядні думки Сташенко поплатилася 25 лютого 2022 року. Тоді її знайомі українці дали номер Сташенко шанувальникам її творчості, відповідно фанати протягом тижня телефонували та писали росіянці, порушивши сон актриси.

«Я їх тепер називаю їх каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібним, щоб дозволити собі розкрити черепну коробку і дати витягнути звідти свій мозок. Вони ж все знімалися в російських проєктах, отримували російські гроші, будували собі на них дачі, їздили відпочивати на російські гроші», – резюмувала Сташенко.

Відомо, що зірка збирається святкувати перемогу країни-терористки, фонтануючи сміливими заявами.

Додамо, що в Ізраїлі активісти зробили все можливе, щоб скасували всі виступи російської артистки Ольги Бузової.  

Нагадаємо, що відома російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує агресивну політику Росії, видала чергову порцію думок щодо Маріуполя. Вона назвала знищення міста звичайною «неприємністю» та здивувалася, що маріупольці звинувачують у війні Росію. На думку артистки, Маріуполь залишиться під окупацією, попри позицію місцевих жителів.

Читайте також: Путіністка Бабкіна приїхала в Маріуполь та зробила цинічне фото  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: