Пропагандист Соловйов вимагає вигнати Собчак з Росії та назвав її «мерзотою»

Соловйов: Жаль, Собчак залишилася
фото з відкритих джерел

У Собчак і Соловйова – давня «любов» один до одного

Затятий путініст Володимир Соловйов у своєму ютуб-каналі перерахуваючи, скільки зірок виїхало з Росії цього року, зізнався, що хотів би, щоб і телеведуча та відомий блогер Ксенія Собчак опинилася серед них. Мовляв, її слід вигнати давно. А заразом пропагандист образив колегу, назвавши «мерзотою».

«Ну скільки в нас втекло? Пугачова, Галкін, Монеточка. Жаль, Собчак залишилася. Взагалі, цю мерзоту треба вигнати вже давно», – заявив в прямомі ефірі Соловйов.

Треба сказати, що у Собчак і Соловйова – давня «любов» один до одного. Нещодавно журналістка прокоментувала один з випусків телеведучого «Соловйов Live» словами «одержимий бісами». Відповідний пост вона опублікувала у своєму телеграм-каналі.

Собчак також розповідала, що Володимир Соловйов не давав їй будувати кар'єру. За словами журналістки, на той момент вони навіть не були знайомі: «Кумедно, але в ті давні часи Соловйов страшенно лаяв владу. Я тільки-но прийшла на радіо «Срібний Дощ», а він бігав до керівництва і просив мене на роботу «не брати». На той момент ми навіть не були знайомі».

Раніше «Главком» писав, що російську пропагандистку викрили у розправі з неугодними блогерами. Як повідомляють ЗМІ, Ксенія Собчак мало не опинилася у слідчому ізоляторі через давній конфлікт з Тіною Канделакі.

Читайте також: Нонна Гришаєва, яка заявляла, що Росія «б'є» Україну, бо та «зрадила», вкотре зганьбилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: