Продюсер Олексій Гончаренко вразив сенсаційним зізнанням про «Танці з зірками»

Гончаренко: Ніхто ніколи про це не говорив, ні разу публічно ніде не звучало
фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко розповів, з ким Руслана Писанка мала стати в пару на паркеті та в кого була закохана

Акторці Руслані Писанці 17 листопада мало би виповнитися 57 років. Руслани не стало влітку – згоріла від раку. Рідні, друзі та колеги легендарної артистки зустрілися в столичному  Міжнародному центрі культури і мистецтв, щоб згадати та розповісти глядачам, якою була Руслана.

Продюсер Олексій Гончаренко, котрий дружив з Русланою ще з студентських років, поділився сенсаційним зізнанням, згадуючи участь акторки в проекті «Танці з зірками».

Гончаренко, який працював над цим шоу, розповідає, що Руслані довго не могли підібрати партнера. «Я зателефонував своїй подрузі Олені Коляденко і вона підказала: «Є один бальник, я його брала для туру з Лолітою. Зараз – він вільний», – переповідає розмову Гончаренко. І далі додає: «Це був Влад Яма». Олексій каже, що партнери зустрілися, вподобали один одного, а вночі Писанка зателефонували Гончаренку і попросила поміняти партнера. Мовляв вся країна буде жаліти Яму, якщо вони стануть в пару, бо той занадто субтильний.  Згодом Руслані таки підібрали партнера – ним став танцівник Микола Коваленко. 

«Ніхто ніколи про це не говорив, ні разу публічно ніде не звучало, – продовжив Гончаренко, поглядуючи на чоловіка Руслани Писанки, котрий сидів в перших рядах глядацького залу. – Нехай не ображається на мене Ігор, але це було задовго до його зустрічі з Русланою. Писанка  була закохана в свого партнера по «Танцям». Вона не танцювала на паркеті, а літала. Перед кожним ефіром: «Тягніть щільніше костюм!» Все боялися, ці деталі корсету порвуться прямо під час прямого ефіру!»

Раніше «Главком» писав, що чоловік Писанки Ігор Ісаков, розповідаючи про участь у проекті «Зважені та щасливі», заявив: «Нас з Русланою запхали в таку багнюку».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: