Притула вперше розповів, як рідний брат захищав Київщину: Не знаю, чи можна про це говорити

Сергій Притула про брата Василя: Я йому дуже вдячний
фото з відкритих джерел

Телеведучий каже, що його брат сам діставав для свого підрозділу все необхідне

Ексведучий, волонтер та громадський діяч Сергій Притула вперше розповів про брата, який залишив адвокатську практику, щоб захистити Україну. В інтерв'ю проекту «Розмова» зізнався, що Василь брав участь у боях на Київщині.

«Брат був відряджений туди у складі одного зі спецпідрозділів, до якого він «приквартирувався» на добровольчій основі. Тоді йшли бої за Бучу, Ірпінь – за Київщину. Брат був прикріплений до двох снайперів, яких захищав. Не знаю, чи можна що-небудь більше про це говорити», – пояснив Притула.

Сергій розповів, що брат не просив у нього допомоги: постачати амуніцію або якесь обладнання: «Я йому дуже вдячний. Умовно кажучи, Василь Притула не смикав Сергія Притулу з проханням: «Дай мені на підрозділ броніки і шоломи, забезпеч транспортом». Все, що потрібно було для бійців, діставав самостійно. Хлопці екіпіровані дуже круто. Я зустрічався з ними не раз».

Ексведучий зазначив, єдине, що він віддав підрозділу свого брата, це концертний бус «Вар'ятів». У нього був попередній гастрольний бус, який він віддав 10-й бригаді. Його Притула вирішив поміняти на більш сучасний, який, врешті, передав спецпідрозділові брата.

«Новий був модний: крісла шкіряні, світло міняється, столики виїжджають, акустична система. Словом, гламурний бус. От його й віддав підрозділу, з якими був брат. І уявіть, чуваки, такі «звірі» з тими всіма своїми автоматами, снайперськими комплексами їздили в такому гламурному бусі»,  – поділився Притула.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: