Принцу Гаррі через скандальні мемуари можуть заборонити в'їзд до США

Мемуари принца Гаррі надійдуть у продаж 10 січня
фото з відкритих джерел

В одному з розділів книги Гаррі докладно розповів про бурхливу юність

Поки весь світ завмер в очікуванні реакції королівської родини Великобританії на одкровення принца Гаррі, описані ним у мемуарах «Запасний», герцог Сассекський поставив під сумнів своє безхмарне проживання в Америці, куди разом з Меган Маркл переїхав 2020 року. Мемуари принца Гаррі надійдуть у продаж 10 січня.

В одному з розділів книги Гаррі докладно розповів про бурхливу юність. Зокрема, зізнався, що вживав кокаїн. Ці сенсаційні зізнання тепер можуть вийти Гаррі боком – імміграційні експерти попередили, що після таких заяв (особливо якщо Гаррі промовив про своє минуле під час оформлення візи), йому можуть заборонити в'їзд до США, а візу – анулювати. Втім, маленький шанс залишитися в Каліфорнії у онука Єлизавети II все ж таки є.

На відміну від типових заявників на візу, яких відразу завернули б при згадці про вживання незаконних речовин (причому не важливо, в який період життя це було), Гаррі входить до людей з «екстраординарними здібностями», до яких в Америці зараховують знаменитостей і спортсменів . А це означає, що його заяву на продовження візи, яка, до речі, закінчується цього року, розглядатимуть індивідуально – як і дозвіл на в'їзд до країни.

Нагадаємо, що своїх мемуарах, які потрапили в розпорядження журналістів, Гаррі також докладно розповідає про перший секс, стосунки Вільяма і Кейт, а також про дивні жарти батька.

Читайте також: Джеремі Реннер, якого переїхав снігоприбирач, відсвяткував день народження в лікарні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: