Потап каже, що давно в Україні і пояснив, чому мовчав про це

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Продюсер Потап півроку знаходився в Іспанії

Продюсер Олексій Потапенко повернувся до України після шести місяців перебування за кордоном. У студії «Сніданку з 1+1» артист зізнався, що давно приїхав додому, але не з'являвся у медіапросторі, щоб відпочити від роботи: «Коли на кордоні зумтрічали, обмацали всьго, та кажуть: Невже?!» За словами артиста, за цей час він об'їздив півконтиненту – від Польщі до Латинської Америки.

«Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми, як родина волонтерів, зібрали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що ми йдемо у суму 100 мільйонів гривень, – каже Потап. – Зробили багато за цей час: це і концерти, і гуманітарка, і військова допомога. Ну і настав час повернутися, бо треба підтримувати Україну в культурному плані».

Потап також відповів на запитання, чи він відчував хейт, коли знаходився за кордоном. Нагадаємо, артиста засуджували за те, що він перебував в Іспанії з 24 лютого і не поспішав повертатися до України. «Ні. Я не відчув, що стало більше хейту, я відчув, що хейт став більш спрямований і спрямований не лише нами, українцями. Я розумію, що зараз хейтом керують. Не піддавайтеся хейту, бо хейт зараз ця зброя у ворога в руках», – відповів він.

На питання, хто з російських артистів писав йому у перші тижні війни, Потап відповів так: «Деякі мені написали після Бучі, не називатиму хто, вони дуже просили. Вони українці, одесити. Він каже: «Я одесит». Я говорю: «Який ти одесит, якщо по Одесі стріляють, а ти мовчиш, а ти в Дубаях викладаєш ікру? Ну, хоча б це не роби. Якщо ти одесит, підтримай свою країну. Писали, писали багато. Ми взагалі зайняли дуже активну позицію в інформаційній війні з початку повномасштабної війни, бо опинилися там, і перше завдання було прорвати інформаційну завісу… І Настя, і я писали, дзвонили до всіх українців, виходили в ефіри, я навіть чув, як Настя каже: Ти не можеш називатися українкою. Я зроблю все, щоб позбавити тебе українського громадянства». Це до нашої співачки».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: