Популярна в TikTok дитяча руханка про повітряну тривогу обурила українців

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Соцмережу накрили негативні відгуки на пісню, яка стало вірусною

В мережі розбурхалися суперечки через руханку «Скоро перемога» від українського тіктокера Ігора Корчагіна. Композиції вже три тижні, вона набрала півтора мільйони переглядів на ТікТок, але, коли Коргагін представив її на телебаченні – в програмі Сніданку з 1+1 та станцював з ведучими – соцмережу накрили негативні відгуки.

«Це вам за то, що ви не молитеся», «Вимагаю це на сповіщення в додаток замість Арестовича!», «Хочеться накласти турнікет собі на очі», «Добре, що в мене немає телевізора», «О, боже, який крінж», «Завжди було шкода тих ведучих, яких змушують імітувати радість та захоплення», «Додав собі в плейліст», «Якщо це руханка для дітей, то було б логічно її з дітьми показувати, це було б весело і бешкетно», – пишуть коментатори в соцмережі та перепощують на своїх сторінках в Фейсбук фрагмент телевізійного сюжету.

Тим часом дітям, для яких створена ця композиція, пісня, судячи з тих самих перепостів та позитивних відгуків, пісня до вподоби. Ця руханка перетворилася на флешмоб: малі українці знімають свої ролики та викладають в соцмережі.

Ігорю Корчаніну 28 років, він пише тексти та музику до ранкових руханок та знімає музичні номери. За освітою – педагог. Працював бек-вокалістом у співака Меловіна, нині завойовує соцмережі зарядками для дітей.

Читайте також: Стало відомо, скільки платить на дочку щомісяця Том Круз, який не бачився з нею 10 років

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: