Померла одна із шести головних супермоделей 90-х

Супермодель Тетяна Патітц з сином
фото з відкритих джерел

У супермоделі залишився син

В США померла легендарна супермодель Тетяна Патітц. Їй було всього 56 років. Представник родини повідомив, що причиною смерті став рак молочних залоз. Подробиці наразі не повідовляють.

Патітц входила до так званої «великої шістки» головних супермоделей 80−90-х – Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста, Клаудіа Шиффер, Крісті Терлінгтон та Тетяна Патітц. Трохи пізніше до них приєдналася Кейт Мосс.

У січні 1990 року Наомі, Крісті, Лінда та Тетяна знялися для обкладинки Vogue, яка стала культовою. Вона також знялася у знаменитому кліпі Джорджа Майкла Freedom '90 і за свою кар'єру Патітц з'явилася на обкладинках понад 200 журналів, серед яких було сім обкладинок американського Vogue та 13 обкладинок британського Vogue, а також брала участь у рекламних кампаніях від Chanel до Ralph Lauren.

Тетяна Патітц народилася 25 березня 1966 року в Гамбурзі. Її батько був німецьким журналістом, мати – естонською танцівницею. Вона виступала на сцені знаменитого паризького кабаре Le Lido. Професія батька дозволяла сім'ї їздити різними країнами. Потім вони осіли у Швеції.

Особисте життя Тетяна завжди приховувала. «У неї залишилися син, сестра та батьки. Ми всі спустошені її смертю. Вона вміла співчувати, була щедрою і пристрасно захищала права тварин», – розповіла агент Тетяни Корінн Ніколя. 

У 2019 році Патіц вийшла на подіум на показі Etro у Мілані. Востаннє на публіці вона з'являлася у жовтні 2022 року. Багато представників модної індустрії вже висловили свої співчуття та поділилися спогадами про Тетяну, в тому числі Крісті Тарлінгтон та Сінді Кроуфорд.

Раніше «Главком» писав, що помер один із найвеличніших гітаристів світу.

Читайте також: Міс України та її чоловік у розшуку оскандалилися у Куршавелі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: