Окупанти взялись за «Місіс Крим–2022» через пісню «Червона калина»

Ольга Валєєва знову потрапила в скандальну історію
фото з відкритих джерел

Ольга Валєєва заявила, що виконувала пісню без злого наміру

Поліція Криму розпочала перевірку через публікацію в мережі неочікуваного відео, де переможниця конкурсу краси «Місіс Крим – 2022» Ольга Валєєва разом із подругою співають «Червону калину».

За інформацією агентства ТАСС, ця композиція «вважається гімном українських націоналістичних формувань, зокрема заборонених у РФ».

«Наразі співробітники поліції проводять заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин того, що сталося. За зібраними поліцейськими матеріалами буде ухвалено рішення відповідно до законодавства», – повідомили журналістам у МВС Криму.

Сама ж Ольга Валєєва заявила, що виконувала пісню без злого наміру і не хотіла спровокувати скандал. «Кажу як є! Я знати не знала, що ця пісня із чимось пов'язана і є якоюсь забороненою! І співали ми її без усіляких сенсів та символів! Просто заспівали українську пісню (ми думали, що це просто пісенька, яку знаємо давно)», – написала вона в Instagram.

Окупанти взялись за «Місіс Крим–2022» через пісню «Червона калина» фото 1

«У Криму нікого не карають за нормальні українські пісні. Але! Ніхто не дозволить тут співати націоналістичні гімни!» – обурився в Telegrame радник голови Криму Олег Крючков, коментуючи відео, що з'явилося.

Додамо, що нещодавно колишня полтавчанка Ольга Валєєва зіткнулася з хейтом своєї зовнішності. 

Читайте також: Викинути з Криму! Росіяни бісяться через «Червону калину», яку заспівала «місіс Крим»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: