Подаруй світло. Гурт Скай вперше дасть великий трьохгодинний концерт в столиці

Фото: прес-служба

Гості виступу – ансамбль ЗСУ, «Піккардійська Терція», Злата Огнєвіч та Арсен Мірзоян

26 травня один з найпопулярніших рок-гуртів України «Скай», якому в цьому році виповнюється 22 роки, вперше у своїй історії дасть великий концерт в київському Палаці спорту. Програма не випадково отримала назву «Подаруй світло», бо з початку повномасштабної війни СКАЙ «дарує світло», активно допомагаючи українському війську.

Тригодинне шоу складатиметься з трьох музичних частин. Програму відкриє відомий український DJ Smile з інтро – власним реміксом на трек «Подаруй Світло» з шоу барабанщиць, а перше відділення концерту гурт зіграє разом з Ансамблем оркестру Збройних Сил України. Одночасно на сцені будуть присутні 40 музикантів оркестру, 20 артистів хору та, звісно ж сам гурт. В спільному виконанні прозвучать як вже багаторічні народні хіти «Бест друг», «Тебе це може вбити», «Подаруй Світло», «Легковажна», «Струна», а також новіші хіти «Напролом» та «Не відступати і Не здаватись».

Акустичне відділення порадує фанів дуетним виконанням пісень «Не Йди» зі Златою Огнєвіч, «Іграшкова зброя» з Арсеном Мірзояном та піснею, яка стала хітом українського TikTok «Іду на Січ», що була заспівана в дуеті з SANNA, а також  «Знак Оклику», яка буде зіграна з вокальною формацією «Піккардійська Терція».

Закриватиме перший великий концерт СКАЙ в Палаці спорту рок-блок з улюбленими хітами, серед яких «Go Go», «Ідеальна», «Вертаюсь з Перемогою» та рок-версією пісні «Подаруй Світло», яка й дала назву всьому шоу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: