Періс Хілтон вперше розповіла про аборт у 20 років і пережите згвалтування

Наприкінці січня Періс уперше стала мамою
фото з відкритих джерел

Періс не хотіла розповідати про аборт та особистий досвід, бо боялася осуду

Сама знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон у минулому перенесла психологічну травму – її згвалтував чоловік, з яким вона познайомилася у торговому центрі. Блондина часто ходила з друзями магазинами. Якось кілька хлопців, яких зустріла під час шопінгу, запросили її разом із подругами додому.

У гостя юних осіб напоїли пуншем, який, мабуть, був зі снодійним. Періс тоді не пила алкоголь, але один із залицяльників наполегливо пригощав її напоєм. «Коли я зробила один чи два ковтки, у мене одразу ж закрутилася голова. Я не знаю, що він туди поклав, але маю припущення. Я пам'ятаю, як він сидів на мені, закривав мені рот і шепотів мені на вухо: Ти спиш, ти спиш», – поділилася пережитим світська левиця.

Також Хілтон зізналася, що зробила аборт у двадцять років. Акторка та модель приховувала це до останнього моменту, бо боялася засудження. «Це було те, про що я не хотіла говорити, бо довкола всі стали б соромити за це. Я була дитиною і не була готовою до цього», – пояснила вона. Періс зазначила, що вперше заговорила про аборт та особистий досвід, оскільки не схвалює рішення Верховного суду США, який скасував конституційне право на аборт.

Нагадаємо, наприкінці січня Періс уперше стала мамою. Дитину їй з чоловіком народила сурогатна мати.

Читайте також: Супермодель Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: