Оскар-2023: де та коли покажуть церемонію нагородження

Цьогоріч нагороди вручатимуть в 23 номінаціях
фото з відкритих джерел

В Україні церемонію нагородження транслюватиме телеканал «Суспільне»

Церемонія вручення премій «Оскар» відбудеться в театрі «Долбі» у ніч з 12 на 13 березня 2023 року в Лос-Анджелесі. Урочистий захід розпочнеться о 3 годині ночі за київським часом.

Як і минулого року, церемонія вручення премії «Оскар» транслюватиметься у прямому ефірі на каналі ABC. В Україні її транслюватиме телеканал «Суспільне». Ведучими будуть актриса Ірма Вітовська та виконавчий продюсер каналу Лук'ян Галкін.

Раніше «Главком» писав, що церемонія вручення «Оскара» вперше з 1961 року пройде без червоної доріжки, а прохід гостей заходу вперше відбуватиметься у закритому приміщенні. Доріжка отримає відтінок пісочного чи шампанського кольору. Це станеться через те, що її вперше розмістять у закритому приміщенні, а не просто неба, як раніше. Креативний консультант Ліза Лав пояснила, що це буде зроблено для того, щоб захистити зірок та камери від негоди та щоб допомогти перетворити прибуття зірок у вечірній захід.

Ліза Лав завжди наголошувала на невідповідності між елегантним дрес-кодом «Оскара» і тим фактом, що люди приїжджають, щоб сфотографуватися при денному світлі, опівдні. У 2023 році подібної нестикування не буде. Організатори «Оскара» вважають, що їм не слід відмовлятися від самого поняття «червона доріжка», оскільки це образний вираз.

Читайте також: Том Генкс, Джаред Лето та гучний скандал. Оголошено переможців антипремії «Золота малина»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: