Опубліковано свіжі портрети герцога та герцогині Сассекських

Зіркова пара неодноразово потрапляє в гучні скандали
фото з відкритих джерел

Кадри були зроблені майже місяць тому

Портретні фотографії принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, які зробив їхній друг і фотограф Місан Гарріман, стали новою темою для обговорення в мережі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Misan Harriman (@misanharriman)

Місан Гарріман розмістив кольоровий та чорно-білий варіанти портретів у своєму Instagram. На кольоровому Меган зображена у червоній блузці та штанах зі стрілками від екологічного бренду Another Tomorrow. Жінка  сфотографована трохи попереду Гаррі та тримає чоловіка за руку.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Misan Harriman (@misanharriman)

На чорно-білій фотографії пара також тримається за руки і зазнімкована боком до камери.

Варто сказати, що кадри були зроблені майже місяць тому. Місан Гарріман опублікував їх лише зараз. Ймовірно, це пов'язано з жалобою за королевою Єлизаветою II.

Нагадаємо, що Меган і Гаррі були присутні на деяких заходах, пов'язаних із похороном бабусі принца в період від 8 до 19 вересня. Згодом вони відлетіли до дітей в США.

Місан Гарріман – саме той фотограф, який зробив знімки пари, коли вони перебували в очікуванні на народження своєї дочки Лілібет. Дівчинку було названо на честь королеви.

Додамо, що королівський оглядач та журналіст Валентайн Лоу розповів, що Меган Маркл висунула жорсткий ультиматум принцу Гаррі ще до весілля.

Читайте також: Гучний скандал: принц Гаррі намагається змінити мемуари на тлі смерті Єлизавети ІІ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: