Онук Ротару, який оскандалився невдалою втечею з України, таки виїхав за кордон та дав інтерв’ю

Анатолій Євдокименко заявив, що був змушений покинути країну, щоб «почати нове життя»

Онук співачки Софії Ротару, який зник з публічного простору після ганебної спроби незаконно перетнути державний кордон України, знайшовся. Анатолій Євдокименко перебуває у Європі. В інтерв'ю Deep House London Анатолій розповів, що «був змушений залишити країну».

В інтерв’ю його представлено, як українського артиста SHMN, який «має довгу історію створення емоційно насиченої танцювальної музики, яка так само ефективна в навушниках, як і на танцполах». Більша частина бесіди присвячена творчості діджея, але журналісти не оминули й інші запитання.

«Цей рік, безперечно, був найважчим роком у моєму житті, але також і найбільш трансформаційним, я можу сказати. Більше того, це був справді руйнівний і трагічний рік для всього народу України, я висловлюю співчуття всім родинам, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни. З початком війни я був змушений покинути країну, щоб почати нове життя. Понад шість місяців я жив життям справжнього кочівника, що навчило мене багато чого про себе та дало мені новий погляд на життя», –  пояснив Євдокименко, чому нині не перебуває в Україні.

Нагадаємо, на початку березня на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

Тим часом, автор легендарної пісні «Одна калина» Руслан Квінта пояснив, чому Софія Ротару уникає розмов про війну в Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: