Олексій Дурнєв розказав, як його не взяли у мукачівську тероборону

Дурнєв хотів у тероборону, але його не взяли
фото: glavcom.ua

«Якщо покличуть до військкомату, звісно, піду»

Блогер-мільйонник Олексій Дурнєв на початку повномасштабного вторгнення Росії евакуювався до Мукачева. Його товариш був у теробороні, тож ведучий також вирішив вступити до її лав. Про це Дурнєв розповів у інтерв’ю «Главкому».

«Мій товариш спитав у свого командира про мене, а той командир відповів, що я не потрібен. Це були всі мої намагання. Якщо покличуть до військкомату, то, звісно, піду», – сказав блогер.

Олексій Дурнєв також наголосив, що інформаційна зброя не менш важлива, ніж вогнепальна.

«Ми з березня знову стали робити розважальний контент і у нас були шалені перегляди і шалена кількість позитивних відгуків –люди на початку повномасштабної війни були у стресі, всі сиділи у Telegram, а там же поширювалася купа фейків, що Зеленський втік, наприклад. Можна було збожеволіти. Пам’ятаю, як я у березні з’їздив до Львова. У мене ніколи такого не було, але цього разу я навіть не міг спокійно пройти вулицею. Мене зупиняли, казали «Дякуємо за ваші ефіри! Аж легше стало. Записуйте ще!», – поділився ведучий.

Раніше блогер-мільйонник Олексій Дурнєв розказав, як швидко опанував українську мову

Нагадаємо, співак і продюсер Потап відповів хейтерам, які підняли на сміх його слова про бажання вступити до лав захисників України добровольцем. Як доказ музикант опублікував фото свого контракту добровольця від 7 березня цього року.

Читайте також: Олексій Дурнєв: Я б взагалі заборонив російську культуру в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: