Невзоров висміяв пропагандиста Корчевнікова, який розридався в ефірі

Невзоров: За допомогою цибулі виконавець прекрасно імітує сльози
фото з відкритих джерел

Журналіст написав: триває конкурс «істерик року»

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров на своїй сторінці в Iнстаграм опублікував ролик за участю кремлівського пропагандиста Бориса Корчевнікова.

Невзоров порівняв промову Корчевнікова, який ридав в пропагандистскій програмі з того, що росіяни тікають від мобілізаціх, із виступом кремлівського пропагандиста, актора Івана Охлобистіна, котрий назвав війну РФ проти України «священною».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Невзоров (@nevzorovofficial)

«Триває конкурс «істерик року», розпочатий «облохастіним» на Красній площі. Сьогодні свій номер демонструє такий собі Корчевніков. Його істерика виконана не так лексично яскраво, як у «облохастіна», але вражає майстерність поводження зі звичайною цибулею. За допомогою цибулі виконавець прекрасно імітує сльози й виходить на чудовий градус істерики», – написав він.

Нагадаємо, що відомий російський пропагандист і актор з серіалу «Кадети» Борис Корчевніков розридався в прямому ефірі однієї з програм через те, що росіяни не хочуть йти воювати за свою країну. Він називає тих, хто не готовий віддати своє життя за Росію, «тліном» і «сміттям».

«Що ж це таке, наша Батьківщина, якщо за неї хтось віддає життя. А я її, значить, не люблю! Вона при цьому варта того, що за неї віддають життя! За неї і за мене! Як же мені жити далі?! Якщо ти навіть тоді не можеш змінити ставлення до своєї країни, то на тобі можна ставити хрест! Ти ніщо, ти зеро, ти нуль! Ніщо тебе не навчить ні патріотизму, ні людинолюбства. Ти тлін, сміття! Господь вміє таких ненавидіти і знищувати, і спалювати!»  – сказав Корчевніков, сидячи на фоні ікон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: