Не знаю, де я був ці вісім років. Відомий гуморист зробив резонансну заяву

Константиновський: Росія – це гній
Фото: прес-служба

Фіма Константиновський розповів, які висновки зробив після повномасштабного вторгнення

Відомий український гуморист, актор і ведучий Фіма Константиновський у подкасті «Олега френди», відверто розповів, як змінилося його життя після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

«До війни я знецінював свою роботу. Телебачення, гумор… Ставився, як до хобі, яке приносить гроші. Зараз я розумію наскільки важливо бути корисним і те, що я зараз роблю мені подобається більше, ніж виступати на сцені, бути ведучим. Я не розумію, чому не допомагав раніше, адже проблемні діти, хворі люди були завжди. Але я сподіваюся, що це волонтерство залишиться і після війни», – зізнається гуморист. Артист згадує, як звʼязався з компанією, в якій колись працював аніматором і домовився про оренду костюмів. Так, в образах Бетмена, Людини-павука я їздив по місцям, де живуть переселенці.

Питанням Константиновського до себе була і тема війни, яка насправді почалася в 2014 році. Хоча артист і поставив крапку на співпраці з росіянами, проте зізнається – робив недостатньо для підтримки України.

«Я питав себе – де я був ці 8 років. Чесно скажу – не знаю. Так, у 2014-му я розумів, що Росія – це країна агресор. У нас були номери, виступи на цю тему. Ми показували людям, що Росія – це гній. Але єдине – я не був волонтером. Можливо, тому що я був молодий, мені було 22 роки. Не знаю. На жаль, зараз наші хлопці служать на війні у віці 17-18 років. У мене ж, мабуть, нічого в голові не було тоді», – прокоментував Фіма Константиновський.

Крім того, гуморист дав оцінку тим, хто живучи в росії, намагається «підтримувати» Україну. За його словами – знайомі не одноразово дзвонили йому та навіть пересилали гроші: «Важливо те, що ці люди робили до цього. Той самий Дудь зараз бере інтервʼю і наче намагається донести думку, що Путін поганий. Але він фільтрує все, та і нащо ті інтервʼю? А до цього ж він в Крим навідувався, Галкін, до речі, теж. Що треба розуміти про сучасного росіянина, навіть про таких, які ведуть опозиційні канали – проблема в тому, що всі вони рятують свої сраки. Один із російських блогерів, сказав: «Російська опозиція нічого Україні не винна». В цій фразі насправді вся їхня суть».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: