Не може дивитися мені в очі. Аліна Паш розповіла про конфлікт з солістом Kalush Orchestra

фото з відкритих джерел

Співачка каже, що, якби могла, закидала б Олега Псюка «поганими словами без матюків»

Співачка Аліна Паш, яка минулоріч виграла Нацвідбір на Євробачення, однак була дискваліфікована та поступилася можливістю поїздки на конкурс гурту Kalush Orchestra заявила, що не поважає фронтмена Олега Псюка.

«Я не поважаю Псюка. Він мені не може нормально дивитися в очі. Маю на увазі, що на нацвідборі Євробачення не дивився, коли я намагалася перед усім цим поговорити. Зате всі інші члени команди дуже класні. Вони мені подобаються, вони зі мною спілкувалися», – поділилася Паш в інтерв’ю з ютуб-каналом «Розмова».

Тим часом творчість Kalush Orchestra артистці подобається. Співачка говорить, що їй імпонує те, як музиканти поєднують сучасний жанр музики із фольклором. «Я їм плюсую за це. Це допомагає витісняти з плейлистів людей російську музику… Це просто, мабуть, особиста історія моя й Олега. У нас не склалося спілкування, мені не подобається його манера. Мені здається, якби я могла, я б його просто закидала поганими словами без матюків. Ось і все, так буває», – зізналася Аліна.

Нагадаємо, що після фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 Аліна Паш опинилася в центрі скандалу через фальшиву довідку про незаконне перетинання кордону з Кримом.

Раніше «Главком» писав, що постійний ведучий Національного відбору на «Євробачення» і кореспондент цьогорічного шоу в Ліверпулі Тімур Мірошниченко емоційно висловився про Аліну Паш: «Треба заборонити їй говорити на публіці».

Читайте також: Брежнєва та Меладзе розпродають свої російськомовні хіти в інтернеті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: