Наталія Могилевська показала відео з дітьми з дитячого будинку в Умані

Співачка поділилася у своєму Instagram відео з дитячого будинку в Умані
фото з відкритих джерел

У підписі до публікації Могилевська поділилася своїм болем

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка залишилася в Україні під час війни та бере участь у волонтерських та благодійних проектах.

Співачка поділилася у своєму Instagram відео з дитячого будинку в Умані. За словами артистки, вона потоваришувала з цією установою під час війни, і тепер після прильоту ракети поряд їй дуже боляче.

На зворушливому відео можна побачити, як Наталя спілкується із дітьми з цього дитячого будинку. Вона сидить на підлозі кімнати, а її з усіх боків мали маленькі українці, для яких артистка читає книгу.

У підписі до публікації Могилевська поділилася своїм болем.

«Умань. Нестерпний біль! Дуже значуще для мене місто. Місто, де знаходиться дитячий будинок з яким я подружилася під час війни та стала творчою мамою 43 дітям, які цієї ночі були так сильно налякані. Біля цього будинку сьогодні прилетіла страшна ворожа ракета. Понад 20 жертв. Діти, дорослі… Мої співчуття сім'ям загиблих»,  – поділилася Наталія Могилевська.

До слова, вранці у п’ятницю, 28 квітня, російські терористи здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Повідомляється про влучання ракети у багатоповерхівку в Умані Черкаської області.

Нагадаємо, співачка Наталія Могилевская розмістила на своїй сторінці в мережі спільне фото із українським захисником, гумористом з «Ліги сміху», про смерть якого стало відомо вчора.  Виконавиця згадала, як він боровся за життя два роки тому, коли мало не помер через коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: