Написали листи. У «Дизель шоу» підтвердили, що Писаренко і Нікішин залишили команду

Сморигін: Війна оголює та розставляє всі пріоритети
фото з відкритих джерел

Актор Євген Сморигін зізнався, що «хлопці не змогли офіційно висловити проукраїнську позицію»

Актор «Дизель шоу» Євген Сморигін зізнався, що колеги з російськими паспортами – Євген  Нікішин та Сергій Писаренко залишили колектив після того, як не висловили свою проукраїнську позицію. За словами артиста, російські актори та учасники команди написали один одному листи, після чого стало зрозуміло, що продовжувати співпрацю немає сенсу.

«Війна оголює та розставляє всі пріоритети, –  розповідає Євген в інтерв'ю «КП в Україні». –   Тут треба визначитися вже на сто відсотків – ти за кого? Потрібно мати одну позицію. На жаль, хлопці не змогли офіційно висловити проукраїнську позицію. Напевно, як людей їх можна зрозуміти, у них там сім'ї. Ми поважаємо одне одного, дружимо, але без української позиції та без засудження війни жоден артист, швидше за все, не зможе працювати в Україні. Ми написали один одному відкриті листи у нашій групі, без скандалів, без істерик, спокійно висловили нашу позицію. Вони, на жаль, висловити проукраїнську не можуть. Тож спокійно тимчасово розійшлися».

Раніше «Главком» писав, що російські артисти Сергій Писаренко та Євген Нікішин зібралися на гастролі з російського міста Сочі до Туреччини. Про це Сергій Писаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Під дописом Писаренка його шанувальники обурилися діями артистів: «Оце ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники», «Ось і виявилася ваша вузька сутність під час війни. Вони вас бомбили, а ви їм концерти. Сергій, вони ж ваш будинок бомбою...»

Раніше «Главком» писав, що на початку квітня актор студії Дизель-шоу Сергій Писаренко написав у соцмережі, що від окупантів постраждав його будинок під Києвом. «Через кілька днів після початку війни вивіз сім'ю з Києва до Таллінна. І весь час думав: А може, даремно? Наше селище осторонь. Один бій змінив наше селище і наш будинок...» – написав Писаренко на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: