Маріон Котійяр про сексуальні домагання в кіноіндустрії: Досі є хворі чоловіки й жінки

фото з відкритих джерел

За словами артистки, «багато жінок у цьому світі пройшли через подібні стосунки»

Знаменита французька акторка Маріон Котійяр під час Каннського фестивалю представила фільм «Маленька дівчинка в блакитному», який торкається проблем сексуального насильства. Артистка розповіла журналістам про особистий досвід, що травмує.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Котіяр сказала у розмові з виданням Deadline, що тема фільму була їй близька. За словами артистки, «багато жінок у цьому світі пройшли через подібні стосунки з чоловіками». «Мої мама і бабуся, як і багато інших, пройшли цей шлях через складні стосунки з чоловіками та сексуальні домагання. Мене дуже торкнулася ця робота, тому що це шлях до зцілення», – сказала вона.

Французька актриса прокоментувала рух #MeToo, який підтримує жінок, які пережили домагання, і наголосила, що у кіноіндустрії досі трапляються ситуації, коли молоді актриси чи актори стають жертвами домагань.

«Я була актрисою протягом довгого часу, і мене ставили в такі ситуації, в яких я не повинна була опинитися. Досі є хворі чоловіки, а іноді й жінки, які використовують акторів-початківців. Вони користуються пристрастю, яка є у нас як в акторів, і тим, що ми залежимо від бажань режисерів, продюсерів», – заявила Котіяр.

Вона розповіла, що, незважаючи на те, що руху #MeToo ще є над чим працювати, прогрес дуже помітний: «Сьогодні молоді актриси знають, що це неправильно, що, якщо хтось попросить вас зробити те, що вам не подобається, ви можете сказати «ні». Коли я була актрисою-початківцем, я цього не знала, це був зовсім інший час».

Читайте також: Дженніфер Лоуренс грубо порушила дрес-код Каннського кінофестивалю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: