Марія Яремчук після п’ятирічного мовчання повертається на сцену

В одному з інтерв'ю Марія зізналася, що панічно боїться сцени
фото з відкритих джерел

Співачка проанонсувала вихід нової пісні під назвою

Співачка Марія Яремчук, яка нещодавно виступила на одному з півфіналів Євробачення в Ліверпулі, вирішила відновити свою музичну кар'єру. Останні п’ять років співачка зупинила концертну діяльність та не випускала нових пісень.

Тепер Марія Яремчук в соцмережі проанонсувала вихід нової пісні під назвою «Щит і меч». Фрагментом майбутньої роботи, яка побачить світ 26 травня, вона поділилася у своїх соцмережах.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mariya Yaremchuk 🇺🇦 (@m_yaremchuk)

Нагадаємо, співачка Марія Яремчук в травні 2018 року оголосила про завершення творчої кар'єри. «З непідробною радістю повідомляю, що Марія Яремчук доспівує останні концерти і припиняє творчу діяльність», – написала тоді у своєму Інстаграм співачка. В одному з інтерв'ю Марія зізналася, що панічно боїться сцени. Також вона розповіла, що якщо вирішить продовжити співати, то виступатиме вже не під своїм ім'ям і не в старому амплуа.

Однак на днях співачка Марія Яремчук запалила на Євробаченні з піснею свого легендарного тата Назарія Яремчука. Співачка майже десять років тому представляла Україну на «Євробаченні» з піснею Tick-Tock і посіла шосте місце. Тож виступ у Ліверпулі став для Марії великим поверненням на сцену.

Читайте також: Співачка, яка виклала відео роботи ППО під час обстрілу Києва, записала новий ролик

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: