Максим Галкін зробив гучну заяву про гастролі у Санкт-Петербурзі

Галкін та Пугачова
фото з відкритих джерел

Нині артист мешкає за кордоном

Російський артист Максим Галкін, який відкрито виступає проти війти в Україні, кілька місяців гастролює на чужині. Залишивши Росію, чоловік співачки Алли Пугачової встиг дати концерти в Європі, Ізраїлі та далекій Австралії. Наразі шоумен оголосив про те, що їде до Санкт-Петербурга. Але не російського. Йдеться про місто, яке знаходиться в американському штаті Флорида.

В Росію поки артист не збирається. Там проти нього розвернулася небачена «охота на відьом». Раніше «Главком» писав, що гуморист Максим Галкін, який з початком війни виїхав з родиною з Росії, прокоментував кампанію, що розгорнулася проти нього у ЗМІ. Артист, який публічно засудив напад РФ на Україну, написав у своєму телеграм-каналі: «З брехні про мене в нашій пресі можна вже хіт-парад складати. Щодня чергова брехня. Деякі заголовки прямо пародія на жовту пресу». Максим опублікував найжорстокіші заголовки про себе «Глядачів доглядатимуть наявність тухлих яєць перед виступом Галкіна», «Максима Галкіна знайшли з витріщеними очима у лісі після повідомлення про замах», «Депутат Мілонов запропонувати забрати людський паспорт у Галкіна» тощо.

Тим часом, російська путіністка Марія Шукшина опублікувала в соцмережі картинку, на якій її колега Максим Галкін нібито сидить на землі біля будівлі, одягнений у старі речі. На представленому зображенні гуморист «просить» милостиню, поряд видно перекинуту кепку. «Дружина залишила одного», – підписала ганебний «твір» російська ура-патріотка. Актриса опублікувала «дружній» шарж на гумориста, очікуючи на підтримку передплатників. На диво ті відреагували з точністю навпаки. У коментарях багато хто вказав Шукшиній на те, що вона надто уважно стежить за життями знаменитостей.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: