Максим Галкін публічно порівняв росіян із орками

Галкін з дружиною
фото з відкритих джерел

Російський гуморист відкрито виступає проти війни в Україні

Днями російський гуморист, який відкрито виступає з антивоєнними лозунгами, дав концерт у Новій Зеландії. У соцмережах після виступу користувачі почали питати гумориста, як усе минулося. Один із передплатників не втримався від шпильки, нагадавши, що зйомки трилогії «Володар кілець» за мотивами творів Джона Толкіна проходили якраз у Новій Зеландії. «Чи плануєте заглянути в гості до хобітів?» – спитав шанувальник Галкіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

«До вершників Рохана», – заявив шоумен. Нагадаємо, що на сторінках знаменитої саги жителі Рохана боролися якраз із орками. А люди в усьому світі часто називають росіян останнім часом саме «орками».

Раніше «Главком» писав, що Галкін з'явився на сцені одного з концертів в костюмі українського прапора: росіяни в сказі.  «Дякую моїм глядачам у Варшаві! Отримав від вас заряд неймовірної енергії! – написав Галкін. У коментарях глядачі шоу та шанувальники творчості Галкіна подякували йому за виступ: «Тонко! Талановито! Дякую за вечір та за підтримку України», «Це було фантастично! Сміх до сліз, сміх крізь сльози, сміх, незважаючи на сльози», «Дякую за порядність, сміливість та мужність». Тим часом росіяни вже сточать у ЗМІ: «На кадрах видно, що Галкін вийшов на сцену у синьо-жовтому костюмі. Таким чином, чоловік Пугачової висловив підтримку іншій країні, бік якої займає останнім часом. Він не раз виступав із критикою батьківщини, і тепер його кар'єра в Росії хилиться до заходу сонця».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: