Максим Галкін продемонстрував знання української мови

Артист з родиною мешкає в Ізраїлі
фото з відкритих джерел

Артист пояснив, чому він досі підписаний на артистів-путіністів в соцмережі

Російський гуморист Максим Галкін, який має статус іноагента в рідній країні, перейшов на українську мову, відповідаючи на запитання шанувальниці в Інстаграм.

Українка запитала коміка, чому він досі підписаний на артистів-путіністів: «Чому ви досі підписані на Гагаріну, Газманова, Бабкіну, Долину, Баскова та інших «людей», які підтримують війну?» – написала підписниця українською.

Галкін відповів українською: «Спасибі за питання. Бути підписаним – не означає, бути з ними згодним. І не означає, що я продовжую спілкуватися з ними. Були в моєму житті випадки, коли підписка означала підтримку, але в цій ситуації це не так. Від мене деякі колеги/друзі відписалися – не хочу бути дріб'язковим і подібним до них. Спостерігаю глибину падіння».

Раніше «Главком» писав, що співачка Алла Пугачова та гуморист Максим Галкін, котрі нині мешкають в Ізраїлі, вперше за довгий час разом вийшли у світ. У мережі з'явилися кадри з концерту гурту «Бі-2» у Тель-Авіві, де серед присутніх виявилася зіркова пара. Максим та Алла не приховували ніжних почуттів один до одного, махали глядачам та обіймалися. Шанувальники також зауважили, що пара обрала схожі вбрання.

Також «Главком» писав, що Алла Пугачова виступила з новою заявою та довела росіян до сказу. Пугачова показала розкішний вигляд із вікна її будинку в Ізраїлі: сонце та багато мальовничої зелені. «Мене багато хто питає, яким чином я виношу замовне цькування нашої родини, як? А ось так. Грудневе небо над Землею Обітованою. Дивлюся на небо і кажу: «Господи! Пробач цих жалюгідних продажних тварюк, лицемірів і брехунів, бо не знають вони що творять». Ось і все», – висловилася Алла Борисівна на адресу злостивців.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: