Лілія Подкопаєва показала свого найкращого третього чоловіка в день його народження

Фото: соцмережі

Іменита спортсменка вже довгий час мешкає з родиною в США

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка зараз мешкає у США, на своїй сторінці в Інстаграм привітала з днем народження чоловіка – бізнесмена Ігоря Дубинського.

«Вітаю тебе, коханий, з Днем народження! Щоб ти не запланував, воно обов’язково здійсниться. Бажаю тобі успіху у всіх справах і залишайся таким, як є – найкращим!», – написала спортсменка.

Лілія Подкопаєва вже довгий час з родиною мешкає в Америці. Спортсменка має трьох дітей. Сина Вадима разом із тодішнім чоловіком Тимофієм Нагорним усиновили у 8-місячному віці 2006 року. Того ж року народилася їхня спільна дочка Кароліна. Після розлучення з Тимофієм Лілія вийшла заміж на американського бізнесмена Ігоря Дубинського, від якого в 2019 році народилася Евеліна, якій нещодавно виповнилося два роки. Ігор – третій чоловік Лілії.

Старшу доньку Лілія назвала на честь найближчої подруги, хрещеної Кароліни – співачки Ані Лорак. Нещодавно спортсменка зізналася, що не спілкується з Лорак через різні політичні позиції.

Раніше «Главком» писав, що Лілія Подкопаєва показала фото з українського потягу: нещодавно спортсменка приїжджала до Києва вперше з початку повномасштабної війни Росії проти України.

Читайте також: Дружина ексгубернатора Скічка заговорила про розлучення: Можу сама купити собі квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: