Легендарний актор із «Зоряних воєн» допоміг зібрати кошти на сотні дронів для України

Марк Гемілл у вересні став амбасадором проєкту «Армія дронів»,
фото з відкритих джерел

Всесвітньо відомий актор, який став амбасадором проєкту «Армія дронів», повідомив хорошу новину

Американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії «Зоряних війн», в інтерв’ю Bloomberg Radio повідомив, що Збройні сили України незабаром отримають 500 дронів.

Наприкінці вересня 2022 року Марк Гемілл долучився до ініціативи United24 та став амбасадором проєкту «Армія дронів», в межах якого збирають кошти на безпілотники для ЗСУ.

«Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони очі в небі. Я був шокований результатами зборів, адже після того, як я доєднався до проєкту, в Україну було передано понад 500 безпілотників», – розповів актор.

Марк Гемілл відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії «Зоряних війн»
Марк Гемілл відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії «Зоряних війн»

Гемілл також наголосив, що «у цій тривалій і нерівній боротьбі» Україна потребує постійної додаткової підтримки.

«Для мене честь стати амбасадором «Армії дронів» на запрошення президента Зеленського. Я точно знаю, що безпілотники потрібні українцям для захисту своєї землі, своєї свободи та цінностей усього демократичного світу. Саме зараз найкращий час для того, щоб усі об’єдналися і допомогли Україні вистояти у цій війні з імперією зла», – зазначив він.

Проєкт «Армія дронів» – це комплексна програма фандрейзингової платформи United24, Генерального штабу ЗСУ, Міністерства цифрової трансформації та Держспецзв’язку, яка передбачає системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

Нагадаємо, наприкінці вересня президент України Володимир Зеленський повідомив, що американський актор, виконавець ролі Люка Скайвокера у «Зоряних війнах» Марк Гемілл став амбасадором фандрейзингової платформи United24 для допомоги Україні. Глава держави зазначив, що Гемілл став першим амбасадором, який допомагатиме збирати кошти саме на «Армію дронів».

Також раніше стало відомо, що американська вокалістка, композиторка, акторка та режисерка Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою ініціативи United24. 

Читайте також: Допомога Україні. На який напрям найактивніше дають гроші іноземці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: