Крутоголов пояснив, чому продюсер «Дизель Шоу» назвав Ксенію Мішину «хвойдою»

Єгор Крутоголов
фото з відкритих джерел

Єгор Крутоголов зізнався, що не вважає вчинок колеги правильним, а навпаки – дуже жорстким

Актор та художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов прокоментував скандал, у який влітку потрапив шеф-редактор гумористичного проєкту Олексій Бланар.

«Главком» писав, що киянин, який працював із компанією Дизель Студіо, звинуватив їх у тому, що вони не платять працівникам винагороду за роботу. Чоловіку написали багато слів підтримки, зокрема актриса Ксенія Мішина. Акторка написала: «Такі вчинки Дизель Студіо напевно через букву Z у логотипі?»

За словами Крутоголова, саме це вивело з себе, бо Бланар провів більше двох тижнів в окупації під Києвом. Єгор зізнався, що не вважає вчинок свого колеги правильним, а навпаки – дуже жорстким. Тому він попросив колегу перепросити.

«Він потрапив в окупацію. До нього приїхали на танку, розламали ворота. У нього троє дітей, вони були на вулиці, на них націлили автомати. Почали обшуки й таке інше. Вони 17 днів перебували в окупації, натерпілися багато чого. Коли він почув, що нас порівняли з рашистами, саме Ксенія, його рвонуло просто, – розповів Єгор Крутоголов.

«Окупанти на очах його та його дітей пристрелили собаку. Хотіли ще одну пристрелити, але встигли її забрати. Вирвали танком генератор, обшукували будинок. Дітей не чіпали, але націлили ж на них автомати. Навіть якби у нього була зброя, що б він зробив? У нього у двір приїхав танк. Це важко. Вони були без світла і без зв'язку ці 17 днів», – додав актор.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: