Кошовий розповів про конфлікти зі старшою донькою

Актор скаржиться на непростий період у стосунках з дівчинокою-підлітком
фото з відкритих джерел

Дочка Кошового спілкується в мережі російською та знімає відео в TikTok під російськомовну музику

Художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий розповів про стосунки зі старшою донькою Варварою. Близький друг Володимира Зеленського Євген Кошовий не став приховувати, що маленькою Варя мала зіркову хворобу, бо хизувалася відомим батьком. Кошовий докладав чимало сил, аби його донька не виросла мажоркою. За словами Кошового, у нього був доволі непростий період у стосунках з 15-річною дівчинкою. Про це актор розповів у програмі «Слава+».

Кошовий розповів про конфлікти зі старшою донькою фото 1

«Варвара не виросла мажоркою, але в неї такі трохи запити, іноді буває. В неї немає стопу: «Я хочу, я хочу, я хочу». Я кажу: «Зупинись. Прибираємо «три хочу» одне залишаємо».  Вона розуміє, що зараз заробіток не такий, як раніше. Були складні стосунки. І не лише зі мною. І з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік», – сказав Кошовий.

Кошовий розповів про конфлікти зі старшою донькою фото 2

Актор Студії «Квартал 95»  прокоментував хейт у бік Варвари через те, що юнка знімала відео в TikTok під російськомовну музику. Євген пояснив, як ставиться до цього та уточнив, що ці виконавці підтримують Україну: «Під російських артистів, які підтримують Україну. Ми провели з нею бесіду, я не буду в це заглиблюватися».

Відомо, що дочка Кошового спілкується в мережі російською.

«Про це ми теж дуже багато говорили. Впливати на те, і стежити за тим, як вона веде соцмережі, це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською. Вдома спілкуємося так, як захочемо. Спілкуємось російською, спілкуємось українською», –прокоментував Євген.

Розповів зірковий батько й про те, про яку професію мріє Варвара: «Варвара хоче бути співачкою, акторкою. В неї є мрія зібрати стадіон. Але для того треба пахати. Вона зараз вивчає польську мову. Я поки що все сказав», – заінтригував Кошовий.

Додамо, що близький друг очільника України та актор студії «Квартал-95» Євген Кошовий в інтервʼю Славі Дьоміну на YouTube  висловив свою думку щодо того, чи потрібно президенту України Володимиру Зеленському претендувати на роль лідера України вдруге. 

Раніше «Главком» писав, що близький друг Володимира Зеленського, художній керівник студії «Квартал 95» Євген Кошовий в інтерв'ю ютуб-каналу «Бомбардир» розповів, як йому пропонували величезний хабар за те, щоб завів людину до списків партії «Слуга народу», а також зізнався, чому на нього образився Арестович.

Нагадаємо, що нещодавно «Квартал 95» висміяв Тищенка, а нардеп накинувся на Кошового.

Читайте також: Друг Зеленського про токсичне оточення президента: Він перебуває у тераріумі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: