Холлі Беррі виграла суд за аліменти для екскоханого: Вимагач, що живе за мій рахунок

Колишні закохані мають спільну дочку
фото з відкритих джерел

Акторка судилася з колишнім чоловіком 10 років

Голлівудська акторка Холлі Беррі здобула перемогу в позові до манекенника Габріелем Обрі. Суд знизив аліменти, які акторка виплачує колишньому коханому. Про це повідомляє Daily Mail.

Зірка шкодує, що зв'язалася з альфонсом, який уже багато років викачує з неї гроші. Фотомодель Габріель Обрі після розлучення з Холлі звернувся до суду і вимагав визнати його батьком дочки актриси Нали. В результаті він домігся опіки та отримує солідні виплати на дочку, якій зараз 15 років.

За попереднім рішенням Холлі зобов'язали перераховувати колишньому коханому 16 000 доларів на місяць плюс одноразову виплату у розмірі 115 000 доларів. Після цього Беррі назвала манекенника «вимагачем». 2021 року їй вдалося скоротити цю цифру до 8000 доларів на місяць, але її змусили виплачувати Обрі додатково 4,3 відсотка від її доходу понад 1,95 мільйона доларів. Беррі вимагала, щоб виплати було скорочено на 80 відсотків, оскільки вона «живе за рахунок» платежів, які йому надсилала. Наразі адвокати володарки премії «Оскар» досягли значного зменшення суми.

Беррі отримає солідні виплати за два кінопроекти, які перебувають у розробці. В даний час вона знімається в бойовику «Наша людина з Джерсі» разом з Марком Волбергом. Наприкінці цього року вийде її науково-фантастичний фільм «Земля матері» на Netflix. Вона заробить по 10 мільйонів доларів на кожній стрічці. За попередньою угодою їй довелося б виплатити своєму колишньому додатково 860 000 доларів із цього доходу. Нинішня угода залишається чинною доти, доки Нала не закінчить середню школу – або поки їй не виповниться 19 років.

Після розлучення з манекенником Холлі вийшла заміж за Олів'є Мартінеса, від якого вона має 9-річного сина Масео. Вона намагалася переїхати до обранця до Франції, запевняючи, що Нала там буде краще захищена через суворі правила конфіденційності. Проте Обрі чинив опір і суддя заблокував цей крок. Акторка також намагалася заборонити Обрі будь-які контакти з Налою, проте позов актриси відхилили.

Читайте також: Невістка Тіни Тернер розповіла про головну трагедію у житті співачки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: