«Хочу на передову». Потап після семи місяців за кордоном заявив, що рвався на війну

З армією у Потапа не склалося
фото з відкритих джерел

Батько артиста порадив синові не гарячкувати, а спочатку записатися в тероборону

Український продюсер Олексій Потапенко розповів, що планував повернутися в Україну з Іспанії та поповнити ряди української армії, яка боронить нашу землю. Проте батько артиста порадив синові спочатку записатися в тероборону.

Потап заочно записався до ТРО. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ. «Я сказав батькові: «Хочу їхати, хочу на фронт, на передову». А він відповідає: «У тероборону запишися для початку». Я йому: «Запиши мене в територіальну оборону». Так я заочно записався в тероборону. І вирішив, що робитиму далі те, що вмію, – доносити інформацію про Україну», – поділився думками Потап.

 

Артист активно працював на культурному та інформаційному фронтах у різних країнах. Він займався благодійними концертами, мав активне життя у соцмережах, де поширював правду про злочини російських варварів та інформаційну війну російських пропагандистів, фінансово допомагав українським воїнам.

Проте варто сказати, що перебування Потапа з Настею Каменських від початку війни за кордоном спровокувало недовіру серед багатьох українців. Поціновувачі творчості Потапа очікували, що кумир повернеться на батьківщину в такий непростий час. А музикант завітав в Україну лише восени.

Додамо, що раніше Потап розповів, що важко переживав розлуку з сином, який на початку вторгнення знаходився з мамою в Україні.

Читайте також: Потап розповів про розмову з Ургантом про війну в Україні: Плакав і вибачався

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: