Харчишин пояснив, навіщо Потап видав скандальний трек «Волонтер»: Може свідомо робити  

Музикант припустив, що Потап написав такий розважливий трек, бо «випав з середовища»

Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин висловився про скандал з Потапом, якому сильно прилетіло за новий кліп «Волонтер».

«Я дослухав до кінця. Я вважаю, що ця пісня була написана як патріотична. Ні, не так. Як гімн «Добробата». Ця пісня просто для них. Написана швидкоруч. Він дуже недурний хлопець, дуже. Якщо, наприклад, Олег Анатолійович (Винник – ред.) він робить щось і він думає, що це дуже круто. Він переконаний в цьому, що це краще, ніж Степан Гіга. То Потап може робити свідомо х#йню. От реально, він розуміє», – розповів Харчишин в інтерв'ю STAND UP Battle Club.

Нагадаємо, репер та продюсер Олексій Потапенко в середині лютого випустив новий трек під назвою «Волонтер». Артист намагався прославити волонтерів, які щодня наближають перемогу нашої країни, але, за словами шанувальників, у нього вийшло навпаки. У мережі зазначають, пісня має примітивний текст. А також зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на всі інші танцювальні композиції артиста.

Харчишин припускає, що не виключно, що Потап написав такий розважливий трек, бо  тривалий час перебував за кордоном з початку вторгнення, тож дещо «випав з середовища»:

«Можливо, зараз з нього х#ровий маркетолог, бо трошки випав з середовища. Він занадто багато часу провів не тут, не варився в цьому воєнному банячку. Я за собою помічаю, що коли я повертаюся звідти, я 3-4 дні в депресії, я адаптуюся як після польоту в космос. Адаптація і депресія мене з'їдає. Дуже важко і легко там (за кордоном – ред.). Війни нема. Там моментально потрапляєш в середовище, де нема війни», – додав Харчишин.

Олексій Потапенко повернувся в Україну у вересні минулого року. Найбільше негативних коментарів у сторону артиста «посипалось» не через те, що він у лютому покинув Київ, а тому що більше ніж півроку відсиджувався в Іспанії. Багато артистів вдавались до різких коментарів, однак Валерій Харчишин виступив у захист свого колеги в одному з тодішніх інтерв'ю.

Харчишин заявив: він не слідкував за кожним кроком товариша, проте впевнений – без діла Потап не сидів. Валерій пригадав момент із минулого – 2013 року під час подій на Майдані Олексій активно допомагав українцям, возив туди гуманітарну допомогу й знаходився безпосередньо в епіцентрі подій. Лідер «Другої Ріки» заявляє, що він знає Потапенка дуже давно, а тому в нього немає ніяких сумнівів в його позиції.

Читайте також: Подивіться, як змінився. Юлія Мендель показала перше фото із Володимиром Зеленським

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: