Катя Осадча розлютилася через росіян у Фінляндії

За словами зірки, у аеропорту, кафе та просто на вулицях дуже багато громадян країни-окупанта
фото з відкритих джерел

Телеведуча не розуміє, чому фіни продовжують пускати рашистських окупантів

Телеведуча Катя Осадча на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, яке неоднозначне враження на неї справило місто Гельсінкі, куди з колегами-артистами приїхали на зйомки у Фінляндію. Усе через росіян в Фінляндії, які там всюди.

«З мінусів – купа росіян. Як відрізнити росіянина від фіна? У росіянина очі ср#ного пса. Перелякані, але з надією, що в Європі якось розрулиться. Питання одне – якого фіни їх досі пускають? Якщо я не вчеплюсь нікому в горло, буде дивом», – емоційно поділилася Катя Осадча.

За словами зірки, у столичному аеропорту, кафе та просто на вулицях дуже багато громадян країни-окупанта, які втекли до Фінляндії з РФ після оголошення часткової мобілізації: «Відволікаюся в сувенірних крамницях. Поїсти неможливо, скрізь сидять окупанти», – додала пізніше ведуча в інстаграм-сторіс.

У Фінляндію телеведучу запросили продюсери найпопулярнішого там проєкту «Пісня мого життя». Вони вирішили відзняти спецвипуск, присвячений Україні, і покликали до Гельсінкі українських зірок – Тараса Тополю, Надю Дорофєєву, Тимура Мірошниченка, а Осадчу обрали ведучою. Новий випуск програми буде присвячено Україні. Спецвипуск записаний українською мовою та покликаний познайомити якнайбільше людей з нашою культурою, яка в умовах війни стала потужною зброєю. «Дякуємо за гостинність і за можливість говорити про Україну на всю Європу», – подякувала Катя Осадча у своєму профілі.

Раніше «Главком» писав, що Осадча, коментуючи акції протесту в РФ проти часткової мобілізації росіян, назвала їх учасників «жалюгідним мотлохом».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: