Jerry Heil розійшлася з продюсером Полякової: Не знаю, хто запустив цей тренд

Jerry Heil
фото з відкритих джерел

На найближчі чотири роки співачка переїхала до США

Співачка Jerry Heil (справжнє ім'я Яна Шемаєва) більше не є артистом продюсерської компанії Михайла Ясинського. Після початку війни в Україні виконавиця розірвала контракт із Secret Service після трьох років співпраці. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Instagram.

«Хто запустив цей тренд на розлучення та чому його підтримали майже всі мої знайомі, я не знаю. Але про всяк випадок, щоб не вибиватися з маси, я теж вирішила припинити стосунки… Після цього рішення потрібно було вирішити лише одне – з ким. Хлопця в мене не було. Тому ще півроку тому ми припинили співпрацю з компанією Secret Service –агентством, яке забезпечувало мені піар, концертні та інші послуги. Такий ліричний вступ. А якщо по суті, то я дуже вдячна команді за майже три спільних роки! Я якось розповідала, що саме Михайло Ясинський колись пророчо порадив мені спробувати себе в Берклі – і ось я тут! Я буду неймовірно вдячна все життя!»

Раніше «Главком» писав, що співачка Jerry Heil вирушила на навчання до музичного коледжу Берклі в американському Бостоні – це одна з найкращих музичних шкіл у світі. Про свій вступ артистка повідомила у соцмережі. На найближчі чотири роки співачка переїхала до США, щоб реалізувати свою давню мрію – навчитися писати музику до кінофільмів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: