Єфросиніна розповіла, як народився проект «Дорослі дівчата»: Полякова накрила «поляну»

Скріншот відео
Фото: прес-служба

Телеведуча каже, що подруга так наполягала, що «ноді краще погодитися, ніж відмовляти»

З вересня 2021 року телеведуча Маша Єфросиніна разом із співачкою Олею Поляковою випускають на YouTube програми «Дорослі дівчата». У цій рубриці вони обговорюють популярні особисті проблеми жінок, стосунків з чоловіками, дітьми тощо. У випуску програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» на каналі «Дім» Єфросиніна згадала, як Полякова вмовила її на створення цього відвертого проєкту.

«Наш проєкт з'явився, тому що існує Оля Полякова. Іноді краще погодитися, ніж відмовляти. Я відмовлялася. Я розуміла, тому що це людина, яка не приїхала один раз до мене на інтерв'ю, це людина, яка може тобі в обличчя сказати: «Все, мене це задовбало, ідіть в сраку», – і піти зі студії. Я думала, як ми будемо видавати щодва тижні шоу? Це неможливо. Але вона була непохитна», – згадує Маша.

Оля Полякова запросила ведучу до себе в гості, накрила «поляну», приказуючи, що Маша надто худа: «Сказала: «Все їж! Я хочу бачити, шо ти все їси. Худа, як вобла». Я її питаю: «Отак у нас і буде шоу відбуватися?» Вона казала, що ні, що з шоу буде все прекрасно і ми розказуватимемо всю правду про нас. Каже: «Жінкам, що, хіба не треба знати всю правду, що ми – теж люди, що ми теж нормальні і що ми теж  іноді не хочемо сексу?» Кажу: «А я завжди хочу сексу». «Су#а», – вона мені каже. Так ми і почали», – розповідає Єфросиніна.

Пілотний випуск вирішили зняти на тему, яка близька і зрозуміла їм обом – довготривалий шлюб. Маша Єфросиніна у 2003 році вийшла заміж за  Тимура Хромаєва,  Оля Полякова з 2004-го одружена з Вадимом Буряковським.  «Це вибухнуло на понад два з половиною мільйони переглядів, всі цитували нас, як ми дзвонили нашим чоловікам і запрошували їх на «масаж з хепі-ендом». Коли в тебе два з половиною мільйони переглядів, ти не можеш вийти на вулицю – ніби щойно провела нову «Фабрику зірок». Всі питають: «То що, хепі-енд був?» І питають не у мене, а в мого чоловіка», – каже Маша Єфросиніна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: