Яку музику слухає Дурнєв? Блогер-мільйонник показав свій плейлист

Олексій Дурнєв показав свій плей-лист
фото: glavcom.ua

Дурнєв закликає українців перестати слухати російську музику

Блогер-мільйонник Олексій Дурнєв поділився із «Главкомом», яку музику слухає під час війни. Так, у його плейлисті «У нашому місті» – Міша Крупін, «Ти мій» – Ірина Білик (додав до списку, бо чомусь ностальгував, – ред.), T-Fest, українська група «Димна Суміш», яку нещодавно відкрив для себе, Alyona Alyona.

Ведучий також зізнався, що українських YouTube-блогерів дивиться мало. Хоча інколи виникає гостре бажання подивитися щось саме українською. «Добре, що зараз у Netflix стало багато україномовного контенту. За це їм велика дяка. Тому що коли вивчаєш мову і хочеш її розвивати, потрібно дивитися контент українською. З україномовного YouTube відзначив би «Історію без міфів», – розповів Олексій Дурнєв.

Раніше російськомовний блогер-мільйонник Олексій Дурнєв, який після повномасштабного вторгнення перейшов на українську, зізнався, що перестав слухати російську музику. Він також вважає, що після війни з Росією у Києві не повинні лунати російські пісні. 

Також Олексій Дурнєв розказав, як швидко опанував українську мову. Блогер поділився, що аудиторія сприйняла його перехід на українську максимально позитивно.

Читайте також: Олексій Дурнєв: Я б взагалі заборонив російську культуру в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: