Ірина Білик: «Мій Вітя зник під Бахмутом»

Артистка зізналася, що їй дуже бракує чоловіка, який допомагав її з домашніми справами
фото: скрін із відео з соцмереж

Співачка згорьована тим, що її помічник по господарству, який пішов у військо, зник на фронті

Народна артистка України Ірина Білик розповіла, що дуже сумує за своїм помічником. Чоловік воював у Бахмуті на Донеччині, там зник безвісти. Співачка поділилася переживаннями в етері радіостанції «Мелодія FM».

Білик згорьована тим, що доля її помічника по господарству нині невідома. Артистка зізналася, що їй дуже бракує чоловіка, який допомагав її з домашніми справами.

«Я дуже сумую своїм управителем, який все мені склав дома – туфельки, наряди, коли рашисти зайшли в будинок й усе там зруйнували, поламали та пограбували, він усе склав і його забрали в армію. І зараз він вже зниклий безвісти у Бахмуті. Я коли дивлюся на це все, от сиджу вдома і мені так його не вистачає. От був мій Вітя, а тепер не знаю, де він», – зауважила артистка.

Нагадаємо, у розкішному будинку Ірини Білик під Києвом жили окупанти. Маєток виконавиці розташований в одному з престижних котеджних містечок під Києвом, у селищі Березівка. Вартість нерухомості у цьому районі стартує від 7 млн грн. На початку повномасштабної війни Білик була змушена покинути домівку. Вона виїхала разом із молодшим сином Табрізом за кордон.

До слова, минулого року Ірина Білик презентувала пронизливу баладу про війну та любов. Текст пісні розповідає історію дівчини, яка поїхала з країни, в той час, як її коханий лишився боронити рідну землю. Це була перша після початку повномасштабної війни сольна композиція артистки, дім якої розгромили окупанти

Ірина Білик 1,5 року перебувала за кордоном. За цей час її виступи відбулися у США, Іспанії, Чехії та Ізраїлі. Також зірку помітили й у Монако. Проте свого постійного місцеперебування після вторгнення Росію в Україну артистка не афішує. Повертатися в Україну Білик не поспішала. «Поки йдуть бомбардування, я не хочу їхати додому. Мені таким жахом здався перший день, і я боюся знову тікати! Дочекаюся закінчення війни, адже в мене маленька дитина, і я хочу, щоб вона жила», – поділилася співачка.

Проте влітку Ірина Білик вперше з'явилась в Україні після тривалої евакуації. Вона була хедлайнеркою фестивалю до 55-річчя Кузьми Скрябіна «Шампанські очі» у Львові. Артистка заспівала легендарний спільний хіт «Мовчати», який вона виконувала з Кузьмою. До того ж Ірина Білик заспівала власні пісні «Не ховай очей» та легендарний хіт у новій обробці «Одинокая».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: