Гвінет Пелтроу виграла суд проти пенсіонера, якого звинуватила в домаганнях: отримала $1

фото з відкритих джерел

Акторка врізалася в лікаря-офтальмолога під час катання на лижах

Акторка Гвінет Пелтроу виграла суд у справі про інцидент на лижному курорті. Як повідомляє видання Variety, суд штату Юта визнав актрису невинною. Вона отримала один долар, який був запрошений до її позову. Судовий розгляд тривав два тижні.

Нагадаємо, 76-річний лікар-офтальмолог Террі Сандерсон подав до суду на Гвінет Пелтроу, заявивши, що актриса на великій швидкості в'їхала йому в спину, через що він упав і зламав чотири ребра, а також отримав черепномозкову травму. Спочатку чоловік вимагав компенсацію у розмірі 3,1 млн. доларів. Тоді актриса своєї провини не визнала і подала зустрічний позов на символічну суму в один долар проти чоловіка, звинувативши його в тому, що він намагається нажитися на її популярності. Однак Сандерсон знову звернувся до суду, зменшивши розмір компенсації до 300 тисяч доларів.

Актриса не визнала провини і подала зустрічний позов, заявивши, що це він врізався в неї. У суді виступили медичні працівники та лижні експерти. Адвокату Гвінет Пелтроу вдалося довести, що актриса перебувала нижче Сандерсона схилом, а тому врізатися в нього вона не могла. Після того, як вирок був оголошений, Пелтроу підійшла до Сандерсона і побажала йому всього найкращого, у відповідь той подякував актрисі.

Суд став однією з найбільш обговорюваних подій останнім часом – насамперед через ретельно підібрані образи актриси, в яких вона з'являлася на судових засіданнях. Акторка наряджалася в бренди Prada, Celine та Loro Piana. На думку багатьох користувачів мережі, у такий спосіб Гвінет нібито тихо демонструвала своє багатство.

Судовий процес широко обговорювали в мережі також через свідчення, що прозвучали в залі суду, багато з яких стали мемами. Наприклад, багато користувачів жартували над фразою актриси про шкоду, яку вона зазнала через інцидент: «Ну, ми втратили півдня катання на лижах». Також Гвінет Пелтроу прокоментувала аварію, звинувативши Сандерсона у сексуальних домаганнях. «Я просто каталася на лижах, і тут чужі лижі з'явилися між моїх ніг, змушуючи їх роз'їхатися в сторони. А потім на мене навалилося чиєсь тіло», – заявила вона.

Читайте також: Домашні кішки та собаки захищають від харчової алергії: для хом'яків – погані новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: