Голлівудська зірка Різ Візерспун написала, що розлучається з чоловіком після 12 років шлюбу

Інформація про те, що в шлюбі зіркового подружжя не все гаразд, з'явилася ще два роки тому
фото з відкритих джерел

Акторка вийшла заміж за агента Джима Тота в березні 2011 року і народила йому сина

Голлівудська зірка Різ Візерспун розлучається зі своїм чоловіком, кіноагентом Джимом Тотом після 12 років у шлюбі. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

«Із великою обережністю й обдуманістю ми ухвалили нелегке рішення про розлучення. Ми прожили стільки чудових років разом і рухаємося вперед із глибокою любов'ю, добротою і взаємною повагою до всього, що ми створили разом. Нашим найбільшим пріоритетом є наш син і вся наша родина, коли ми переходимо до наступного етапу», – ідеться у публікації.

Інформація про те, що в шлюбі зіркового подружжя не все гаразд, з'явилася ще два роки тому. Тоді писали, що  карантин негативно вплинув на взаємини акторки та її чоловіка Джима Тота. Чутки про проблеми у родині голлівудської акторки почалися зі статті в журналі Life & Style. Джерело повідомляло, що Різ Візерспун і Джим Тот дійшли до «критичної точки» і їм стало складно знаходиться навіть в одній кімнаті.

Цілком ймовірно, що стосунки піддалися серйозній перевірці під час карантинних обмежень. Також подейкували, що причиною сварок у зірковій сім'ї стало те, що Джим через пандемію втратив роботу. А його дружині не подобається, що він нічим не займається, оскільки вона не «терпить ліні» і підштовхує чоловіка знайти собі інше прибуткове заняття. Джерело зазначило, що в цьому плані в акторки високі вимоги і її чоловікові складно їм відповідати.

Різ Візерспун вийшла заміж за агента Джима Тота в березні 2011 року і народила йому сина Теннессі Джеймса Тота. Від попередніх стосунків у акторки є дочка Ава і син Дікон.

Читайте також: Як насправді звати Меган Маркл, і чому вона не користується справжнім ім'ям

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: