Галкін на концерті у США висміяв Петросяна: Курка з відрубаною головою

фото з відкритих джерел

Російський гуморист Максим Галкін нещодавно посміявся з Кіркорова та Скабєєвої

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує агресію РФ, нині гастролює містами США. На одному з концертів Галкін посміявся з Євгена Петросяна, який затято підтримує агресивну політику Кремля.

«Мені здається, якби Данте Аліг'єрі в наші часи писав «Божественну комедію» і жив би в Росії, то до своїх традиційних дев'яти кіл пекла він би ще додав «Блакитний вогник» з Петросяном, слово честі, – сказав зі сцени Галкін. – Мені кажуть, мовляв, він людина похилого віку, він змушений підлаштовуватися під владу, він боїться, що в нього заберуть пенсію. Ой, я зараз розплачусь... Знаєте, кажуть, якщо курці відрубати голову, вона може ще хвилин п'ять бігати. Якщо у Петросяна забрати пенсію, він ще років 200 у Дубаї відпочиватиме!»

Раніше «Главком» писав, що під час ще одного виступу Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова, а заразом зачепив пропагандистку Скабєєву. Та в припадку накинулася на Галкіна: їй на домомогу прибігла подруга по пропагандистському цеху Симоньян.

Згодом підтягнувся і пропагандист Володимир Соловйов: «У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення очевидний. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно, – визвірився Соловйов. – Я завжди знав, що є люди, а є гниди. Я вважаю абсолютною гнидою Макса Галкіна... Є вирази, за які потрібно бити морду. Я вважаю, що потрібно порушити кримінальну справу проти цієї тварі. Потрібно його переслідувати, де б він не був».

Читайте також: У скандальному серіалі від СТБ, крім російського актора знайшли ще й акторку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: