Фіналістка «Міс Австралія-Всесвіт 2022» трагічно загинула у 23 роки

фото з відкритих джерел

Супермодель розбилася на змаганнях та померла після місяця у комі

Фіналістка конкурсу «Міс Всесвіт» Сієнна Вейр померла у 23 роки внаслідок нещасного випадку під час тренування з верхової їзди. Дівчину відключили від апарату життєзабезпечення. Рішення про евтаназію ухвалила сім'я, оскільки шансів на вихід із коми не було.

Трагедія сталася 2 квітня, коли Сієнна каталася на коні у Віндзорі. Тварина раптово впала, 23-річна дівчина зазнала серйозних травм. Титуловану красуню одразу ж доправили до лікарні, її стан оцінювався як критичний. Вона була підключена до апарату, який підтримував життя. У сіднейській лікарні боролися за її життя, але безрезультатно. Її агентство Scoop Management підтвердило новину постом у соцмережах: «Назавжди у наших серцях».

Цікаво, що Вейр далеко не новачок у верховій їзді, вона займається цим видом спорту з трьох років. «Хоча я прожила більшу частину свого життя в місті, але в мене глибока й непохитна любов до конкуру. Моя сім'я не знає, звідки взялася ця пристрасть, але я не можу уявити своє життя без нього. Я їжджу за місто двічі-тричі на тиждень, щоб тренуватися та брати участь у змаганнях», – розповідала Вейр в інтерв'ю.

Місцева кінно-спортивна спільнота шокована новиною, заявив виконавчий директор місцевої федерації. Соцмережі дівчини заполонили тисячі повідомлень, один із відомих фотографів країни Кріс Дуайєр написав: «Ви були однією з найдобріших душ у світі, ви висвітлили кімнату, і тепер, коли вас немає, світ став набагато темнішим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: