Екснаречена Кличка засвітилася з колишнім бойфрендом, який її бив

Друзі та родина Хайден зізнавалися, що дуже переживають за її здоров'я, коли з нею поруч Гікерсон
фото з відкритих джерел

Колишня наречена Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі, ймовірно, відновила стосунки з бойфрендом, який раніше її бив. У пресі пишуть, що вони разом полетіли на відпочинок.

Акторку побачили разом з Браяном Гікерсоном в одному з аеропортів Лос-Анджелеса. Вони разом сіли на якийсь рейс, а перед тим їх бачили за перекусом. Американська акторка Гейден Панеттьєрі з 2018 року сходиться й знову розлучається з бойфрендом Браяном Гікерсоном. Друзі та родина Хайден зізнавалися, що дуже переживають за її здоров'я, коли з нею поруч Гікерсон: «Незрозуміло, навіщо вона продовжує ці стосунки». Стурбованість ситуацією висловив і Володимир Кличко. Він намагався захистити колишню та влаштувати з нею зустріч, але за умови, що з нею не буде її бойфренда.

Раніше «Главком» писав, що голлівудська актриса Хайден Панеттьєрі у відвертому інтерв'ю американському журналу People виступила з несподіваним визнанням: вона була залежна від алкоголю та опіатів. Панеттьєрі каже, що коли усвідомила, що потребує допомоги та лікування, її життя почало змінюватися: «Це був дуже темний і складний час у моєму житті. Але багато жінок проходять через те, що і я, і я хочу, щоб люди знали, що просити про допомогу – це нормально».

Чотири роки тому Панеттьєрі ухвалила рішення, що донька житиме з батьком в Україні. Однак після її від'їзду Хайден не став кращим. Згодом вона потрапила до реабілітаційного центру на вісім місяців, де, за її визнанням, знайшла спокій, про який так давно мріяла.

Актриса зізналася, що на боротьбу із залежністю пішли роки: «Я хотіла веселитися, я хотіла робити все, чого не мала робити. Акторська кар'єра була моїм життям, але мені було дуже погано через те, що я втратила довіру до себе. Це дуже шкідливо. Ідея не нести ніякої відповідальності була дуже привабливою на той час. Я була на вершині світу та зруйнувала його. Мені здається, я досягла дна, але раптово відкрився люк. Було нелегко, було багато злетів та падінь. Але я не шкодую навіть про найжахливіші речі, які сталися зі мною. Я відчуваю, що маю другий шанс».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: