Ексдружина Потапа вирішила зробити доньці сюрприз, але почула: Погана мама

Горова з донькою
фото з відкритих джерел

Ірина Горова без попередження приїхала з сином до дочки за кордон

Продюсер «MOZGI Entertainment» Ірина Горова вирішила зробити сюрприз дочці, яка живе за кордоном, – без попередження приїхала до неї з сином Андріем. Кадри зустрічі Горова виклала на своїй сторінці в соцмережі.

Ірина з Андрієм несподівано постали перед Наталею, яка ні про що не здогадувалася, тому здивуванню дівчини не було межі, вона стала обіймати брата і маму. «Такі дивні, блін, взагалі. Андрію до школи рано вставати і знову ці дебільні уроки та мама погана…», – каже Наталя на відео, після чого запис обривається.

Раніше «Главком» писав, що Наталія Горова, 24-річна співзасновниці компанії MOЗGI Group Ірини Горової та падчерка Потапа вийшла заміж. В одному з інтерв'ю Ірина розповідала, що з початком повномасштабної війни в Україні, Наталя разом зі своїм хлопцем перебували в Грузії на відпочинку. Потім вони переїхали на батьківщину коханого Наталії – до Лівану.

Ірина Горова зізналася, що про заміжжя доньки дізналася постфактум: Наталія надіслала їй фото з каблучкою. Горова не стала приховувати, що щаслива, що у її дочки все складається добре: «Вона каже: «Мамо, я така щаслива!» І я щаслива, що в неї все добре».

Водночас Горова заявила, що не готова ставати бабусею. Тож жартома попросила доньку, щоб та не поспішала з дітьми: «Я вже уявляю заголовки: «Ірина Горова стала бабусею». І такий хрест одразу на особистому житті. Тому я говорю доньці: «Почекай».

  • Читайте також:

Росіяни хвалять Повалій, бо «вдячна Росії» та сварять її сина – «зомбованого хлопчика»

Телеведуча Мазур у день народження зізналася, що планує змінити у зовнішності

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: