Ексдружина футболіста Гусєва вийшла заміж за колишнього зятя Добкіна

фото з відкритих джерел

Церемонія відбулася в документ-сервісі «Готово»

Колишня дружина півзахисника київського «Динамо» Олега Гусєва Марія вийшла заміж за колишнього чоловіка Алли Добкіної – дочки політика Михайла Добкіна. Про це Марія розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Gurevych (@masha_mash20)

«22.11.22», – підписала фото Марія. Церемонія відбулася в документ-сервісі «Готово». Для реєстрації шлюбу Марія наділа білий костюм. Її чоловік – депутат Харківської облради Олег Гуревич, обрав casual-образ.

Олег Гуревич – син Олега Гуревича старшого, колишнього радника Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу. З Аллою Добкіною молодик побрався у 2017 році. Старша донька екс-мера Харкова Михайла Добкіна розлучилася з чоловіком влітку минулого року. За тиждень до суду Алла Добкіна відповідала в Instagram на запитання передплатників. Один із них був про те, чи живе вона із чоловіком. «Відсотків 90 у моїх опитувальниках з приводу чоловіка – живемо ми разом, чи ми розлучилися і як взагалі у нас справи. Ніхто ніколи не дізнається про моє особисте життя, поки я сама цього не захочу. А я цього не хочу. Тому, живіть своєю життям, так простіше», – відповіла дочка Добкіна, яка в шлюбі з Олегом народила сина Марка.

Марія Гусева розвелася з чоловіком восени того ж таки минулого року. У них є спільна донька Олександра. Через кілька місяців Марія повідомила підписникам в Інстаграм, що її серце зайняте. На запитання, чому розлучилася з Гусевим, коротко відповіла: «Були на те причини».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: