Екс-«Віа Гра» Міша Романова позбавляє колишнього чоловіка батьківських прав

Романова самостійно виховує 5-річного сина Мартіна і тримає ім’я свого колишнього в таємниці
фото: Міша Романова/Facebook

Співачка зізналася, що ексчоловік жодного разу не спілкувався із сином за весь час повномасштабної війни

Українська співачка та колишня учасниця гурту «Віа Гра» Міша Романова (справжнє ім'я Наталія Могилинець), позбавляє колишнього чоловіка батьківських прав. Про це артистка розповіла в інтерв'ю tykyiv.

Романова самостійно виховує 5-річного сина Мартіна – за її словами, ексобранець взагалі не бере участі в його житті. Останньою краплею для співачки стало те, що він жодного разу не спілкувався з їхнім спільним сином за два роки повномасштабної війни.

«Ми не спілкуємося. Для мене було останньою краплею те, що на початку повномасштабного вторгнення він кинув слухавку і за два роки жодного разу не перетелефонував», – зізналась артистка.

Міша Романова додала, що налаштована позбавити колишнього батьківських прав та вже працює над цим питанням. «Зараз я працюю над тим, аби  позбавити його батьківських прав», – підкреслила співачка.

Екс-«Віа Гра» Міша Романова позбавляє колишнього чоловіка батьківських прав  фото 1
фото: Міша Романова/Facebook

Артистка приховує свого колишнього чоловіка та жодного разу не назвала його імені. Наразі відомо, що в її житті з’явився новий обранець, ім’я якого вона теж тримає в таємниці – вона переконана, що «щастя любить тишу».

Романова заявила що новий обранець її надихає, і повідомила, що вже познайомила його із сином. «Так, вони знайомі. Мені здається, вони знайшли спільну мову. Мартін росте без батька, тому чоловіче оточення дуже важливе для нього. Йому подобається все розпитувати і слухати якісь цікаві історії», – розповіла артистка і додала, що хотіла б, щоб її обранець став другом для Мартіна.

В той самий час ТаблоID, посилаючись на інформацію з власних джерел, пише, що Міша Романова зустрічається з сином продюсера Олександра Роднянського та радником президента Володимира Зеленського з економічних питань Алексом Роднянським. На початку 2023 року Романова вихвалялася коштовною каблучкою від коханого, імені якого досі не оголосила. Тоді вона казала, що вони разом уже півтора року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: