Джонні Депп зустрічається з заміжнею адвокаткою, яка захищала його в суді проти Ембер Херд

Джонні Деппа має роман з його адвокатом Джоель Річ
фото з відкритих джерел

Джоель Річ є партнером міжнародної юридичної фірми Schillings, серед клієнтів якої принц Гаррі та Меган Маркл

Видання Daily Mail з посиланням на своїх інсайдерів повідомляє, що Джонні Деппа має роман з його адвокатом Джоель Річ, яка захищала його під час судового процесу проти видання The Sun у Великобританії минулого року. Вона є партнером міжнародної юридичної фірми Schillings, серед клієнтів якої принц Гаррі та Меган Маркл.

Як зазначає видання, Річ прийшла підтримати Деппа і на останньому суді проти Ембер Херда у Вірджинії. На фотографіях, зроблених журналістами, видно, що вони йдуть близько один до одного, а на одному кадрі актор навіть поклав руку на спину Річ, пропускаючи її вперед. При цьому частиною команди Деппа вона у цьому процесі не була. Під час судового процесу вони зупинялися в одному готелі.

Про стосунки пари також пише видання Us Weekly: «Їхня хімія зашкалює. Між ними все серйозно. Коли Річ захищала його в суді проти видання The Sun, яке актор звинувачував у наклепі, вона була одружена. Однак відомо, що зараз вона перебуває в процесі розлучення з чоловіком, фінансистом Джонатаном Річем, від якого має двох дітей».

Цікаво, що раніше актора підозрювали у стосунках із адвокатом Камілою Васкес, яка допомогла йому здобути перемогу в суді над колишньою дружиною Ембер Херд у Вірджинії, проте ці чутки підтвердження не отримали.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: