«Джамала» станцювала румбу і залишила польські «Танці з зірками»

Джамала звернулася до польських глядачів із прохання не забувати про Україну
фото з відкритих джерел

За танець пара отримала лише 30 балів від журі із 40 можливих

Українська співачка Джамала залишила«Танці з зірками» у шостому ефірі. Професійне журі не оцінило старання артистки та її партнера Яцека Єшке.

Цю інформацію розмістили на сторінці Taniec z Gwiazdami в Instagram. Джамалі було важко, адже зірка хворіла весь тиждень перед ефіром, що ускладнило тренування.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Taniec z Gwiazdami (@tanieczgwiazdami)

«Такий непростий танець прийшов до мене в комплекті із застудою. Ну нічого, гартуємося і віримо в краще», – написала співачка у своїх соцмережах до оголошення результатів.

За танець пара отримала лише 30 балів від журі із 40 можливих. Відповідно Джамала та її партнер опинилися на передостанньому місці в турнірній таблиці.

Українка не забула звернутися до польських глядачів із проханням не забувати про Україну, продовжувати допомагати та підтримувати українців, які переживають не найкращі історичні часи.

Додамо, що нещодавно співачка Джамала, яка бере участь у польській версії шоу «Танці з зірками», на своїй сторінці в соцмережі поділилася невтішними подробицями свого життя за кордоном – в розлуці з дітьми та чоловіком. 

Читайте також: Ані Лорак зробила несподівану заяву після семи місяців мовчання: реакція соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: