Джамала розповіла, що зараз із кав'ярнею чоловіка, яку зруйнували російські окупанти

фото з відкритих джерел

Виконавиця каже, що заклад зазнав збитків

Співачка Джамала розповіла в інтерв'ю ЖВЛ про кав'ярню чоловіка, яка постраждала від російських ракет в жовтні, коли Україна зазнала одного з найбільш масованих обстрілів. У цей день зазнала руйнувань кав'ярня чоловіка Джамали в Києві.

Виконавиця каже, що заклад зазнав збитків – постраждала техніка, а скляні панелі розбилися і всіяли всю кав'ярню. Зате, на щастя, ніхто з робітників не постраждав. У момент, коли прилетіла ракета, працівники вийшли на перерву.

«Там справді все розбите та обладнання постраждало, скло. Але це таке. Там же почався день і прийшли баристи, які вийшли на перерву чи покурити. Це був початок робочого дня. І це головне. Головне, що всі живі!» – підсумувала Джамала.

Вже наступного дня кав'ярня знову запрацювала завдяки допомозі персоналу та благодійного фонду, які спільними зусиллями відновлювали будівлю. Джамала додала, що бізнес не дає прибутку, але продовжує працювати, щоб дати людям робочі місця.

Нині співачка з дітьми перебуває у Варшаві. Як розповіла артистка, у Варшаві її сини пішли до дитячого садочка. З дітьми, каже Джамала, їй допомагають батьки, коли артистці необхідно поїхати на виступи.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: